Kaarina-Team-Oy-tilausinfo-taustakuva-2

Tilauksen tekeminen

Brodeerauksen suunnittelu

Autamme mielellämme lankavärien, brodeerauksen mittojen ja paikan suunnittelussa. Suositeltuja mittoja rintabrodeeraukseen ovat 6-9 cm, hiha/niskabrodeeraukseen 6-9 cm ja selkäbrodeeraukseen 23-29 cm. 

Annamme aina näkemyksemme työ- ja tuotekohtaisesti. Lähes kaikkiin tuotteisiin ja materiaaleihin on mahdollista brodeerata. Brodeerauksella saadaan aikaan siisti ja tarkka jälki jopa 6 mm kokoisista teksteistä. Meiltä voit myös tilata brodeerattavat tuotteet tai tuoda meille brodeerattavat tuotteet.

 

Tarjouspyyntö

Suosittelemme pyytämään tarjouksen brodeerauksesta ja lähettämään kuvan meille sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta, sillä hinnat määräytyvät tikkimäärän mukaan. Brodeeraus ei ole kalliimpi vaihtoehto kuin muutkaan merkkaustavat. 

Brodeerausta varten tehty ohjelma säilyy aina seuraavaa kertaa varten, sitä voidaan käyttää eri tuotteissa ja siihen voidaan tehdä tarvittavia muutoksia muun muassa väreissä ja mitoissa.

Ohjelman tekeminen

Brodeerausohjelmat tehdään uusimmalla GIS BasePac ohjelmistolla. Ohjelman tekoon ja suunnitteluun tarvitsemme kuvan logosta mieluiten sähköisessä muodossa jpg, pdf, cdr tai gif. 

Nimikointeihin ja teksteihin katsotaan sopiva fontti yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen ohjelman tekoa on hyvä tietää, mille materiaalille brodeeraus tehdään. Ohjelmantekijän ammattitaito on takeena laadukkaasta lopputuloksesta. Valmistamme aina mallin tehdystä logon ohjelmasta, johon teemme mahdolliset muutokset ja asiakas saa miettiä rauhassa.

Esimerkkejä vaihtoehdoista

Brodeeraukset teemme polyester- tai viskoosilangalla. Polyesterlanka takaa hyvän hankauskeston ja viskoosilangalla saadaan hieno kiilto. Käyttämämme langat kestävät pitkään ja säilyttävät värinsä.

Lankavärejä on yli 300 erilaista. Lisäksi meiltä löytyy erivärisiä metallilankoja, heijastavia lankoja, neonlankoja, puuvillalankoja ja villalankoja.

Hinnat ja toimitusajat

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksesta huomioiden kausittaiset ruuhkat. Otathan yhteyttä mikäli mietit aikataulua tai mahdollista työn kestoa.

Sivuiltamme löydät kuvia tehdyistä brodeerauksista, jotka hahmottavat omaa ideaasi. Tältä sivulta löydät tietoja brodeerauksen suunnitteluun ja logon tai kuvan lähettämiseen meille. 

 

Hinta

Brodeerausten hinnat määräytyvät tikkimäärän perusteella. Ohjelmakulu veloitetaan vain kerran. Samaa logosta tehtyä ohjelmaa voidaan käyttää eri tuotteisiin ja värejä ja kokoja voidaan muuttaa sekä muitakin muutoksia tehdä.

Hintatarjousta varten tarvitsemme kuvan/luonnoksen halutusta mallista, johon on katsottuna suurinpiirtein mitat. Kuvan voitte liittää yhteydenottolomakkeeseen. Teemme aina logosta mallin, jota voidaan tarpeen mukaan muokata.

Nimikointeihin ei tarvita erillistä ohjelmaa, ne tikataan normaalifonteilla ja hinnat määyräytyvät tekstirivien mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää hinnoittelusta.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme.

  • 020 718 8310
  • info@kaarinateam.fi
  • Haimiontie 2, 21410 Vanhalinna
  • Ma-Pe 8:00-15:30

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita
Sijainti