Nimikointi

Nimikoinnilla merkataan asun/varusteiden käyttäjä henkilökohtaisesti mikä tuo tunnistettavuuden. Yleisimpiä nimikointien käyttäjiä ovat yritykset, palvelulaitokset, seurat, yksityishenkilöt jne. Nimikointi voidaan toteuttaa irtomerkkinä tai suoraan tuotteeseen. Esimerkiksi kokintakeissa, päähineissä, pyyhkeissä nimikointi tehdään usein suoraan tuotteeseen.

Kaarina-Team-Oy-nimikointi-irtomerkki

MITEN NIMIKOINTI TEHDÄÄN

Nimikoinnit ja erilaiset tekstit tehdään fonteilla eikä erillistä ohjelmantekoa tarvita. Nimikointi on yleensä muotoa etunimi sukunimi, pelkkä etu tai sukunimi, numerosarja, muu tunniste tai teksti tai titteli/nimike. Nimikointi irtomerkkinä kiinnitetään asuun tai tuotteeseen ompelemalla tai tarrapohjaa käyttämällä. Samaan merkkiin nimikoinnin yhteyteen on mahdollista liittää yrityksen logo tai muu teksti.

KENELLE NIMIKOINTI SOVELTUU

Nimikoinnit ovat käyttötavoiltaan monipuolisia, soveltuvat yritysten työasujen nimikoinnista vapaa-ajan vaatteiden ja kodintekstiilien nimikointiin. Nimikoinnit soveltuvat yrityksille, yhdistyksille, seuroille, yksityishenkilöille, viranomaistaholle, laitoksille jne. Nimikointien mitat, muodot, värit, fontit ovat aina yksilöllisiä ja katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa. 

Soita
Sijainti