Palvelut

Brodeeraukset

Brodeeraus mahdollistaa tekstiilin yksilöinnin logojen, nimikointien ja irtomerkkien avulla. Brodeeraukset soveltuvat erinomaisesti työvaatteisiin, pikeepaitoihin, lippiksiin, mainos- ja edustustekstiileihin, kodintekstiileihin, pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin, verhoiluihin jne.

Merkit

Tuotantoomme kuuluvat kaikenlaiset merkit yksilöllisesti asiakkaiden tarpeen mukaan. Yleisimpiä ovat rinta- ja selkämerkit, nimikoinnit, virkamerkit, tarramerkit, haalarimerkit ja hihamerkit.

Nimikoinnit

Nimikointi on tärkeä osa työvaatetta tunnistettavuuden vuoksi ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti. Nimikoinnin avulla merkataan asun/varusteiden käyttäjä. 

Aplikointi

Aplikoinnilla saadaan lisää ilmettä brodeeraukseen käyttäen kangasmateriaaleja kuvion korostamiseen. Aplikointia käytetään usein esimerkiksi kodintekstiileissä kuten pyyhkeissä, päiväpeitoissa, tyynyliinoissa tai puvuissa ja laukuissa.

Painatus

Meiltä on mahdollista tilata myös painatukset. Merkkaustapa katsotaan aina tapauskohtaisesti riippuen materiaalista ja määristä. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Tekstiilituotteet

Kauttamme on mahdollista tilata tekstiilituotteet erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten työasuihin, liikelahjoihin tai kodintekstiileihin.

Soita
Sijainti