Brodeeraukset

Laadukkaat, viimeistellyt ja ammattitaidolla tehdyt brodeeraukset vaatteisiin ja muihin tekstiileihin lisäävät yrityksen tai henkilön näkyvyyttä, lisäävät luottamusta ja näyttävät edustavilta ja huolitelluilta. Brodeeraus mahdollistaa tuotteen yksilöinnin logojen, nimikointien ja irtomerkkien avulla.

Laadukasta ja viimeisteltyä brodeerausta kaarina team:ltä

Brodeeraus on kestävä ja ekologinen
  • Brodeeraus on merkkaustapana erittäin pitkäikäinen, ekologinen ja laadukas, kulutuksen- ja laitospesunkestävä, samalla se on tyylikäs
  • Brodeerausvaihtoehtoja on paljon tikkaustyyleissä, logojen ohjelmoinneissa materiaalikohtaisesti, lankasävyissä, kangasmerkkipohjissa, tarrapohjassa jne
Brodeeraus on monikäyttöinen ja tyylikäs

Teemme brodeeraukset suoraan tuotteeseen tai irtomerkkinä. Brodeeraukset tehdään näille tarkoitetuilla brodeerauskoneilla, kehätyönä esimerkiksi vaatteita brodeerattaessa tai tasokoneella esimerkiksi merkkejä brodeerattaessa laajemmalla alalla sarjatyönä. 

Uusimmat koneet ja alan muuttuvien trendien päivittäminen, ammattitaito, laaja kokemus erilaisista töistä ja laadukkaan työn arvostaminen takaavat kaikille asiakkaille laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen. Brodeeraukset ja merkit tekevät tekstiilistä edustavan ja ammattimaisen.

Sopiiko brodeeraus tarkoitukseeni

Brodeerausten käyttömahdollisuudet ovat laajat ja soveltuvat lähes kaikille tekstiileille. Brodeerausten tikkimäärät voivat vaihdella rintalogoista suurempiin selkämerkkeihin. Brodeeratut tekstit voivat olla jopa 6 mm:n kokoisia merkkejä ja erottuvat selkeästi tekstiilistä. Lisäksi lankavalikoimamme on laaja ja jokaiselle löytyy vaihtoehto. Logojen ja nimien on tärkeää näkyä yritysten, yhdistysten ja seurojen tekstiileissä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

  • Brodeeraus soveltuu erinomaisesti työ- ja ammattiasuihin, myös paloturvallisiin asuihin, harrastusvarusteisiin kuten kilpa-ja peliasujen nimikointeihin, päähineisiin kuten pipoihin ja lippiksiin, pikeepaitoihin ja huppareihin, verhoiluihin, pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin, asusteisiin kuten kasseihin jne.

Miten edetään kun haluat brodeerauksen

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla tai sähköpostilla ja lähetä meille kuva haluamastasi teksteistä logoista ja väreistä. Autamme mielellämme brodeerauksen mittojen, värien ja paikan suunnittelussa ja vaihtoehdoissa.

Ohjelmointi ja tuotanto

Teemme logosta tai tekstistä ohjelman, jonka mukaan brodeerauskone tikkaa logoon oikeat lankavärit, koon, tikkimäärät, tikkien suunnat jne. Käytössämme on myös paljon teksteihin käytettäviä fontteja. Ohjelmoitua logoa säilytetään jatkokäyttöä varten ja siihen voidaan tehdä haluttuja muutoksia.

Toimitusaika

Teemme malliesimerkin brodeerattavasta logosta varmistaaksemme laadukkaan jäljen ja värien sopivuuden. Tarjouksen ja mallin hyväksyttyäsi, aloitamme brodeerauksen toimittamiisi tai kauttamme tilaamiisi tuotteisiin. Pääsääntöisesti toimitusaikamme on 1-2 viikkoa huomioiden kausittaiset ruuhkat.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat huoliteltua, ammattitaidolla tehtyä ja laadukasta jälkeä hyvällä asiakaspalvelulla höystettynä.

Soita
Sijainti