Brodeeraukset

Brodeeraus voidaan tehdä suoraan tuotteeseen tai irtomerkkinä. Brodeeraukset tehdään näille tarkoitetuilla brodeerauskoneilla, kehätyönä erillisiä tekstiilejä brodeerattaessa kuten paitoja tai tasokoneella brodeerattessa esimerkiksi merkkejä sarjatyönä laajemmalla alalla. Hyvät koneet ja alan muuttuvien trendien päivittäminen, ammattitaito, pitkä kokemus erilaisista töistä takaavat laadukkaan ja huolellisen lopputuloksen.

Kaarina-Team-Oy-työvaate-brodeeraus-omaan-vaatteeseen

MIKSI BRODEERAUS

Brodeeraus mahdollistaa tuotteen yksilöinnin logojen, nimikointien ja irtomerkkien avulla. Brodeeraus lisää yrityksen tai henkilön näkyvyyttä, tuo luottamusta ja näyttää edustavalta ja huolitellulta. Nämä seikat ovat erityisen tärkeitä ja arvostettuja nykyään.

KESTÄÄKÖ BRODEERAUS

Brodeeraus merkkaustapana on erittäin pitkäikäinen ja laadukas, kulutuksen- ja laitospesunkestävä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä mikäli mietit vaihtoehtoja.

SOPIIKO BRODEERAUS TARKOITUKSEENI

Brodeerauksen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Brodeeraus soveltuu erinomaisesti työ- ja ammattiasuihin, harrastusvarusteisiin, päähineisiin, asusteisiin, kodintekstiileihin, pyyhkeisiin, kylpytakkeihin, pikeepaitoihin, huppareihin jne. Ota meihin yhteyttä.

Soita
Sijainti