Brodeeraukset

Laadukkaat, viimeistellyt ja ammattitaidolla tehdyt brodeeraukset vaatteisiin ja muihin tekstiileihin lisäävät yrityksen tai henkilön näkyvyyttä, luovat luottamusta ja näyttävät edustavilta ja huolitelluilta. Brodeeraus mahdollistaa tuotteen yksilöinnin logojen, nimikointien ja irtomerkkien avulla. 

Kaarina-Team-Oy-työvaate-brodeeraus-omaan-vaatteeseen

LAADUKASTA JA VIIMEISTELTYÄ BRODEERAUS KAARINA tEAM:ILTÄ

Teemme brodeeraukset suoraan tuotteeseen tai irtomerkkinä. Brodeeraukset tehdään näille tarkoitetuilla brodeerauskoneilla, kehätyönä esimerkiksi vaatteita brodeerattaessa tai tasokoneella esimerkiksi merkkejä brodeerattaessa laajemma alalla sarjatyönä. Uusimmat koneet ja alan muuttuvien trendien päivittäminen, ammattitaito, pitkä kokemus erilaisista töistä ja  laadukkaan työn arvostaminen takaavat kaikille asiakkaille laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen.

bRODEERAUS ON KESTÄVÄ JA EKOLOGINEN

Brodeeraus merkkaustapana on erittäin pitkäikäinen, ekologinen ja laadukas, kulutuksen- ja laitospesunkestävä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä mikäli mietit vaihtoehtoja.

SOPIIKO BRODEERAUS TARKOITUKSEENI

Brodeerauksen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Brodeeraus soveltuu erinomaisesti työ-ja ammattiasuihin, myös paloturvallisiin asuihin, harrastusvarusteisiin kuten peliasuihin ja kilpa-asuihin nimikointiin ja merkkaamiseen, päähineisiin kuten pipoihin ja lippiksiin, asusteisiin kuten kasseihin, kodintekstiileihin kuten pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin, vaatteisiin kuten pikeepaitoihin ja huppareihin jne. Ota meihin yhteyttä.

Miten edetään kun haluat brodeerauksen

Ota ensin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla tai sähköpostilla ja lähetä meille kuva brodeerattavasta logosta viestisi mukana.

Autamme mielellämme brodeerauksen mittojen, värien ja paikan suunnittelussa ja vaihtoehdoissa. Teemme aina malliesimerkin brodeerattavasta logosta, varmistaaksemme laadukkaan jäljen ja värien sopivuuden. Tarjouksen ja mallin hyväksyttyä, aloitamme brodeerauksen toimittamiisi tai kauttamme tilaamiisi tuotteisiin. Pääsääntöisesti toimitusaikamme on 1-2 viikkoa huomioiden kausittaiset ruuhkat.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat huoliteltua, ammattitaidolla tehtyä ja laadukasta jälkeä hyvällä asiakaspalvelulla höystettynä.

Soita
Sijainti