Aplikointi ja erikoisuudet

Aplikointi tuo lisää ilmettä brodeeraukseen ja tekee siitä tarvittaessa kevyemmän. Aplikointia käytetään paljon esimerkiksi koristeverhoilussa tai tuotteissa joissa halutaan erilaisten käytössä olevien lankojen ja lankavärien, pohjakankaan tai tuotteen materiaalin lisäksi tuoda myös muita materiaaleja esiin.

Kaarina-Team-Oy-Aplikointi-irtomerkki

MILLOIN SOPII APLIKOINTI

Aplikoinnin ideana on, että käytetään erilaisia kankaita ja materiaaleja korostamaan brodeerattua kuviota, tuomaan keveyttä ja lisäämään brodeerauksen näyttävyyttä. Aplikointia käytetään tuomaan lisää ilmettä ja elävyyttä brodeerattuun alueeseen. Aplikoinnin avulla voidaan myös tehdä brodeerauksesta kevyempi. Aplikointia käytetään usein kodintekstiileissä kuten pyyhkeissä, päiväpeitoissa ja tyynyliinoissa. Myös erilaisissa puvuissa ja asuissa ja laukuissa aplikoinnit ovat toimivia, sillä lisäävät näyttävyyttä. 

Teemme myös erikoisempia brodeerauksia kuten 3d-brodeerauksia, joissa logoon tai tekstiin saadaan lisää efektiä ja ulottuvuutta kohottamisen avulla. Mikäli olet kiinnostunut aplikoinnista tai muista erikoisemmista brodeeraustyyleistä, ota yhteyttä.

Soita
Sijainti