Aplikointi

Aplikointi tuo lisää ilmettä brodeeraukseen ja tekee siitä tarvittaessa kevyemmän. Aplikointia käytetään paljon esimerkiksi koristeverhoilussa tai tuotteissa joissa halutaan erilaisten käytössä olevien lankojen ja lankavärien, pohjakankaan tai tuotteen materiaalin lisäksi tuoda myös muita materiaaleja esiin.

Erilaisia brodeeraustyylejä

Teemme myös erikoisempia brodeerauksia kuten 3d-brodeerauksia, joissa logoon tai tekstiin saadaan lisää efektiä ja ulottuvuutta kohottamisen avulla. Mikäli olet kiinnostunut aplikoinnista tai muista erikoisemmista brodeeraustyyleistä, ota yhteyttä.

yhdistettynä brodeeraus ja muu materiaali

Aplikoinnin ideana on, että käytetään erilaisia kankaita ja materiaaleja korostamaan brodeerattua kuviota, tuomaan keveyttä ja lisäämään brodeerauksen näyttävyyttä.

 

lisää näyttävyyttä aplikoinnilla

Aplikointia käytetään tuomaan lisää ilmettä ja elävyyttä brodeerattuun alueeseen. Aplikointia käytetään usein kodintekstiileissä kuten pyyhkeissä, päiväpeitoissa ja tyynyliinoissa ja verhoiluissa. Myös erilaisissa puvuissa ja asuissa ja laukuissa aplikoinnit ovat toimivia, sillä lisäävät näyttävyyttä. 

Soita
Sijainti