Kaarina team oy

Huolellista työtä kokemuksella

Kaarina Team Oy on brodeerausalan kokenut ammattilainen ja toiminut alalla jo vuodesta 1990 ja kasvanut Suomen suurimmaksi brodeeraajaksi. Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomessa Turussa, mutta toimitamme kaikkialle Suomeen. Käytössämme ovat tehokkaat ja monipuoliset ZSK koneet.

Toimitamme irtomerkit ja brodeeraukset yrityksille, seuroille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille muun muassa työvaatteisiin, liikelahjoihin, edustustekstiileihin, vapaa-ajan vaatteisiin, harrastusvarusteisiin, verhoiluihin ja kodintekstiileihin.

 

Kaarina Team oy palveluntarjoajana

Teemme tilaukset nopeasti ja tuotantomäärää ei ole rajattu. Useiden tehokkaiden koneiden ansiosta toimitamme myös suuret määrät.

Brodeeraukset ovat kestävä ja näyttävä tapa profiloida muun muassa työasut, mainostekstiilit tai harrastusvarusteet. On tärkeä osa yritysten markkinointi- ja näkyvyysstrategiaa, että yrityksen logo näkyy ja työntekijöiden asut ovat nimikoituja.

Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista ja osaamista ja kalustoa päivitämme alan muuttuvien trendien ja kehityksen mukana. Meille voit tulla valmiin suunnitelman kanssa tai autamme ja inspiroimme suunnittelussa.

Pääset tutustumaan tekemiimme töihin ja käytössä oleviin tekniikoihin tästä.

Kaarina-Team-Oy-brodeerauskone-lippis
Soita
Sijainti